SUPER Early Bird popust za članove IT PRO UG Rijeka

Posted: August 12, 2013 in IT PRO UG Rijeka
Tags: ,
mobilitiPoštovani/a!

Sa zadovoljstvom vam i ove godine najavljujemo Mobility Day 2013,   tradicionalni skup u organizaciji tvrtki Mobendo d.o.o. i Citus d.o.o.

Kao člana Microsoft korisničkih grupa   (MSCommunity User Groups) koje su članice INETA Europe šaljemo Vam ovaj   rani poziv sa ponudom za SUPER Early Bird popust (popust za rane prijave)
od 50%,   koji možete ostvariti do 31.08.2013. tako da kod registracije unesite voucher: MD2013SEAB13

Ukoliko se registrirate   od 1.9.2013. do 17.9.2013.(sa istim voucherom) ostvariti ćete popust   od 40%

Ukoliko se registrirate nakon 17.9.2013.(sa istim voucherom)   ostvariti ćete popust od 10%

Registrirajte se ovdje (http://www.mobilityday.com/Registration) što prije, jer je broj polaznika   ograničen, a svake godine dođe maksimalnih 350 polaznika!
NAPOMENA: popust vrijedi i za on-line praćenje konferencije!

Mobility Day 2013   je skup namijenjen IT profesionalcima koji se bave mobilnom tehnologijom,   poslovnim aspektima sustava, razvojem aplikacija, infrastrukturom ili   održavanjem.
Ovom prilikom Vas pozivamo da u kalendaru rezervirate 26. rujna 2013.   godine i sudjelujete na konferenciji koja će se održati u hotelu Antunović,   Zagrebačka Avenija 100a u Zagrebu.

Središnje teme   ovogodišnje Mobility Day 2013 konferencije su korištenje   osobnih uređaja u poslovnom okruženju (BYOD), centralno upravljanje mobilnim   uređajima i mobilna rješenja za digitalne sadržaje. To su teme koje postaju   sve bitnije i neizostavni su dio kako poslovnog okruženja, tako i u   obrazovnim institucijama. Digitalni sadržaj i centralno upravljanje uređajima   neovisno o tipu uređaja ili softverske platforme je važno i u tzv.   “Consumer” segmentu široke potrošnje.

Detaljne informacije o sadržaju, rasporedu predavanja, te procesu prijava   potražite na službenim web stranicama http://www.mobilityday.com, a ovdje Vam donosimo skraćeni   pregled:
Predavanja će držati vodeći strani i domaći stručnjaci na području mobilnog   razvoja i mobilnog poslovanja.
Predavanja će biti podijeljena na   4 segmenta:   Poslovni smjer, Razvojni smjer, ITPro smjer te Tableti i Pametni uređaji:

  • Poslovni        smjer namijenjen je IT menadžerima, savjetnicima i        donosiocima poslovnih odluka. U ovom smjeru će biti govora o vrijednosti        uvođenja mobilnih uređaja u svakodnevno poslovanje, uz prikaz konkretnih        primjera iz prakse.
  • Razvojni        smjer namijenjen je projektantima, razvojnim        inženjerima i testerima na različitim mobilnim platformama. Predavanja        su fokusirana na primjenu postojećih znanja u razvoju mobilnih rješenja,        sa naglaskom na nove i nadolazeće tehnologije i alate.
  • ITPro        smjer namijenjen je projektantima i sistem        inženjerima koji žele čuti više o integraciji sa poslužiteljima, kao što        je Exchange Server, SQL Server, Lync Server, različiti cloud servisi,        ali i o održavanju i masovnoj implementaciji uređaja u poslovnoj        okolini.
  • Tableti        i Pametni uređaji smjer će biti posvećen različitim        aspektima implementacije, korištenja i razvoja aplikacija za tablete i        druge pametne uređaje u svakodnevnom životu i poslovanju. Ogromna        ekspanzija ovakvih uređaja u zadnjih godinu dana u svim segmentima daje        naznake da će se taj trend nastaviti i dalje, a ovaj smjer daje pregled        upravo tog trenda danas i najavu za sutra.

Svaki sudionik konferencije dobit će konferencijske materijale, poklone,   posebne ponude i promotivne materijale sponzora.
Organizatori i sponzori osigurali su bogate i atraktivne nagrade za   sudionike.

Veselimo se Vašem dolasku,
Vaš Mobilty Day   tim!.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s