Članovi IT PRO UG Rijeka pozvani ste na Kulendayz konferenciju

Posted: September 4, 2013 in Uncategorized

Dragi članovi MS communityja,

 

U suradnji Microsoftove zajednice tehnoloških stručnjaka (MS Community), BIOS Poduzetničkog inkubatora i Osijek Software City-a,  uz podršku Ministarstva gospodarstva, Strukovne skupine za IT HGK, organizacije INETA, Citus, OptimusData, Algebra i Microsofta te medijskom podrškom mjesečnika Mreža, održava se peta po redu regionalna IT konferencija KulenDayz – IT Innovation Days 2013.

 

Na konferenciji se okupljaju renomirani informatički stručnjaci iz regije s predstavnicima lokalne IT zajednice s ciljem razmjene specifičnih tehnoloških znanja. Cijeli događaj popraćen je uživanjem u gastronomskim specijalitetima i prirodnim ljepotama Slavonije i Baranje.

 

Konferencija počinje u petak, 13. rujna, pretkonferencijskim danom kada su na rasporedu cjelodnevne radionice s temama Project Management, SQL Server, Mobile Development i Cloud.

 

Program se nastavlja otvaranjem konferencije u subotu, 14. rujna, kada se održava glavni konferencijski program slijedom atraktivnih predavanja podijeljenih u pet stručnih područja:  Advanced Development, Mobile/Web development, Databases, Private Cloud/System Infrastructure, Project Management. Sva predavanja drže vrhunski predavači okupljeni zahvaljujući snažnom željom za jačanjem informatičkih vještina u regiji.

 

Po završetku službenog dijela konferencije,  planiran je odlazak na post-konferencijski dio koji će biti organiziran na eko-gospodarstvu Orlov Put,u Baranji, nedaleko od Osijeka uz neformalno druženje i stvaranje kontakata među sudionicima uz tradicionalni  ručak. Nakon toga post-konferencijski program se nastavlja sa nizom Chalk & Talk (ili čokot-talk) predavanja i predavanja u prostorima seoskog gospodarstva. Prije večere se održava tradicionalni i vrlo popularni Speaker Hero nakon kojega sljedi bogata večera i zabava.

 

Konferencija se razlikuje od drugih jer ima odmak od tradicionalnog načina rada, pa se uz uobičajen način izlaganja u dvoranama, održavaju i ona neformalna. To znači, bez PowerPoint-a, računala i laserskih pokazivača, već tradicionalnim pristupom, uz ploču i kredu.

 

Konferencija završava u nedjelju, 15. rujna izletom i druženjem svih sudionika u Ilok uz zanimljiv zabavan sadržaj, posjet vinogradima i cjelodnevni izlet. Sudionici konferencije tako uz prirodne ljepote kroz sva tri dana uživaju u gastronomskim specijalitetima ovog kraja, dobrom kulenu i vrhunskom vinu.

 

KulenDayz konferencija jedinstven je događaj koji okuplja zajednicu IT stručnjaka iz Hrvatske, regije i svijeta. Interes iz godine u godinu za ovom konferencijom raste te ona dobiva sve veći globalni prizvuk.  Mislimo da je napravljen izvrstan spoj promocije slavonsko-baranjskog kraja, dobre atmosfere i visoko kvalitetnog i stručnog sadržaja.

 

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a za MsCommunity članove je osiguran poseban popust od 50% za post-konferencijski program u subotu. Molimo kod registracije upisati voucher: MSCOMM13

 

Prijave i više informacija na http://www.kulendayz.com/

 

 

Veselimo se vašem dolasku,

KulenDayz Team

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s