Kako je bilo….

Posted: September 30, 2013 in IT PRO UG Rijeka, Uncategorized
Tags: ,

predavačimobility

Poštovane kolege,

Nakon duže stanke tijekom vrućih i sparnih ljetnih dana početak jeseni donio je i objelodanio vrijedne uratke naših kolega. U nepuna dva tjedna zbila su se dva velika događanja, jedno u Slavoniji a drugo u Zagrebu.

Kulendayz 2013, u organizaciji Microsoft Community-a Osijek, BIOS-a i Osijek Software  City-a  postali su sad već tradicionalno okupljanje i prezentiranje najnovijih IT inovacija. Predavanja i druženje održavalo se od 13. do 15. rujna  na dvije lokacije: jedna u novo izgrađenom objektu BIOS-a u Osijeku, a drugo na seoskom gospodarstvu u Bilju nedaleko od Osijeka. Predavači kao i svi sudionici skupa, a bilo nas je preko 300, pokazali su vrhunski profesionalizam i dokazali da se jednako dobro snalaze kako u suvremenim, multifunkcionalnim i sofisticiranom opremom opskrbljenim dvoranama tako i pod strehama seoskog imanja s kredom u ruci i pločom pred sobom gdje su udobne stolice zamijenjene balama sijena.

Još jedan, nebitan za predavanja i samu informacijsku tehnologiju,  ali vrlo impresivni kontrast obilježio je ove Kulendayz-e. Nedjeljni obilazak baranjskih vinograda i podruma predvidio je posjet imanju obitelji Janečić u blizini Aljmaša. Notni stalci usred vinograda nagovijestili su iznenađenje. I zaista,  gudački kvartet  sastavljen od vrhunskih solista Zagrebačke filharmonije (među kojima je više članova obitelji Rucner) poklonio nam vrlo lijepi koncert.

Sve u svemu, vrlo korisno, poučno, ugodno i zabavno.

Mobility Day 2013 konferencija u organizaciji tvrtki Mobendo i Citus, održana 26. 09. u hotelu Antunović u Zagrebu. Konferencija je ispunila svoj cilj i okupila profesionalce u IT poslovima te prezentiranjima  novih tehnologija. Kako bi vidjeli prekrasnu atmosferu koja je vladala na konferenciji pogledajte sljedeći link .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s