Svim članovima IT PRO UG Rijeka poziv na DevArenu uz prigodan poklon….

Posted: October 2, 2013 in IT PRO UG Rijeka, Microsoft
Tags: ,

ekobit

Pridružite  nam se. DevArena  nije bez razloga najtehnološkije domaće događanje, koje iz godine u godinu  svojim sudionicima pruža prijenos specifičnih znanja i vještina bez zadrške.   Pridružite nam se i zajedno s nama provedite dan u stjecanju novih znanja. Očekuje vas i mnoštvo radionica putem kojih će se prezentirati najnovija  dostignuća iz područja IT-a. Demonstrirat ćemo vam kako postojeće tehnologije  i aktualne verzije razvojnih alata i tehnologija maksimalno iskoristiti za  još kvalitetniji i efikasniji rad na svakodnevnim projektima. Svaki sudionik  steći će korisna znanja za konkretnu primjenu u svom poslu.

O  konferenciji. DevArena tradicionalno okuplja 200-tinjak sudionika i vrhunskih stručnjaka,  što domaćih, što regionalnih te brojnih stručnjaka koji nose počasni status MVP-a.

Pregled  sadržaja.  Ovogodišnja konferencija će se baviti temama iz razvojnog svijeta .NET-a sa  naglaskom na najnovije tehnologije i trendove u razvoju Windows, web, mobile   i cloud aplikacija. Želite biti u toku s tehnologijom? Zavirite u raspored predavanja  i interaktivnih radionica i odaberite nešto za sebe. Pogledajte raspored.

Predavači. Na konferenciji vas očekuju  vrhunski predavači i stručnjaci, brojni su ponijeli titule najboljih   predavača na više regionalnih i evropskih konferencija, od čega čak sedmero   nosi počasni MVP status.

Raspored. Okupljanje sudionika počinje u 8:30  sati. Predavanja, prezentacije, rasprave i druženja raspoređeni su i odvijaju  se u tri paralelne prezentacijske dvorane te u dodatnom prostoru za  interaktivne “chalk & talk” radionice. Konferencija traje do  17:45. Detaljnije na www.devarena.hr.

Kome  je namijenjena?  Konferencija je usmjerena na razvojne inženjere, softverske arhitekte,  voditelje softverskih projekata i profesionalce informacijskih tehnologija.

Kada  i gdje?  Konferencija će se održati u utorak 15. listopada 2013. godine u Termama  Tuhelj, u terminu 09:00 – 17:45 sati.

Cijena. Kotizacija za sudjelovanje na  konferenciji iznosi 799,00kn + PDV. U cijenu su uključeni ručak, osvježenja u  pauzama te popratni konferencijski materijali.

Poklon  dobrodošlice za članove MS Communitya. Za sve članove MS Communitya, koji su tijekom prošle  ili ove godine sudjelovali na barem jednom sastanku bilo koje od MS Community  grupa, pripremili smo poklon iznenađenja. Kako biste osvojili naš mali dar   potrebno je najkasnije do 9. listopada:

1.  Prijaviti  se na DevArenu

2.  Sa  svog twitter računa objaviti barem jedan tweet u kojem se spominje #DevArena i @DevArena. Npr. “#DevArena je najtehnološkija konferencija za članove MS  Communitya, vidimo se tamo. @DevArena Više na http://www.devarena.hr”

3.  15.  listopada doći u Terme Tuhelj i sudjelovati na najtehnološkijem događaju   godine DevAreni 2013. Vidimo se!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s