Poziv članovima IT PRO UG Rijeka na Advanced Technology Days uz popust od 30 %

Posted: November 5, 2013 in IT PRO UG Rijeka, Microsoft
Tags: ,

Microsoft Hrvatska organizira sada već devetu po redu tehnološku konferenciju – Advanced Technology Days. Kao i svake godine donosimo pregršt predavanja, proizvoda i prezentacija, zapravo ove godine smo toliko krcati sadržajem da smo morali konferenciju produžiti za jedan cijeli dan. Tako ove godine ATD konferencija traje dva dana i time postaje najvećom tehnološkom konferencijom u Zagrebu.

Ukupno imamo 40 predavanja raspoređenih u 4 paralelna smjera u kojima ćemo predstaviti sve Microsoft tehnološke novitete, sa naglaskom na Windows Server 2012 R2, Windows 8.1, Visual Studio 2013, SQL Server 2014 i novosti u Windows Azureu.

Deveta po redu Advanced Technology Days konferencija će se održati 04. i 05. prosinca u prostorima Hypo Centra, ugao Slavonske avenije i Marohnićeve ulice. Predavanja će svakog dana započinjati u 9:00h i trajati do 17:00h, s time da smo Vam pripremili i prvi ATD party koji će se održati u prostorima Green Gold Cluba nakon prvog dana konferencije. Više informacija o rasporedu konferencije će biti objavljeno na službenoj stranici konferencije – http://atd.mscommunity.hr/

Kao aktivan član Microsoft Community zajednice ostvarujete popust od 30% u odnosu na službenu cijenu kotizacije. Aktivan član je onaj koji je u proteklih godinu dana bio najmanje na dva sastanaka bilo koje grupe ili barem jednoj na nekoj predavao.

KOTIZACIJA ZA AKTIVNE ČLANOVE MICROSOFT COMMUNITY ZAJEDNICE:

Cijena s 30% popusta: 595,00 kn*

*Navedena cijena je izražena bez PDV-a

Napomena: popusti iz više kategorija se ne mogu zbrajati. Vrijedi najveći popust koji osoba ostvaruje po svom statusu.

Molimo vas da kao aktivan član Microsoft Community zajednice prilikom registracije obavezno koristite poseban kod za prijavu:

ATD9C

Za sva pitanja u vezi s prijavom obratite se na prijave@mpg.hr. Prijave prihvaćamo najkasnije do 02.12.2013. do 12:00 sati.

S poštovanjem,

Microsoft Hrvatska

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s