Članovima IT PRO UG Rijeka podsjetnik na Ekobit DevArenu 2014

Posted: July 9, 2014 in IT PRO UG Rijeka
Tags: ,
O konferenciji Ekobit DevArena 2014 je vodeća, stručna, NAJtehnološka i deveta! Uobičajeno planiramo ugostiti 200-tinjak sudionika te vrhunskih predavača iz zemlje i regije uključujući brojne predavače koji nose status MVP-a. Tijekom godina ste već navikli da je Ekobit DevArena događaj na kojem na svjetla pozornice izvlačimo developere iz njihovih polumračnih „laboratorija“ u kojima osmišljavaju svoje linije koda i dajemo im šansu da s vama podijele svoja tajna otkrića. Znate da je Ekobit DevArena događaj koji vam pomaže da u jednom danu s ugodnim odmakom od svakodnevice iskusite kamo ide vlak: što ima novo u Microsoft svijetu, kako efikasnije napraviti web aplikacije i koje ALM prakse nam pomažu da sve to kvalitetnije organiziramo. Uz to, ove godine ćemo dodatnu pažnju posvetiti i oblaku, enterprise mobility-u te procesu testiranja.

Već početkom travnja smo sedmero naših predavača poslali na izvor informacija: bili su u San Franciscu na Buildu 2014 i sad se hrvaju za slotove u želji da dobivena saznanja podijele s vama.

Kao što znate, jedna od osobitosti Ekobit DevArene je izlog nagrada za najbrži prst. Najavljujemo da će i ove godine biti vrijedno potruditi se biti među prvima. Prijave ćemo otvoriti u petak 12. rujna u 9:00 sati.

Kome je namijenjena? Konferencija je usmjerena na razvojne inženjere, softverske arhitekte, voditelje softverskih projekata i profesionalce informacijskih tehnologija.

Kada i gdje? 23. listopada 2014. godine, Terme Tuhelj.

Prijave Sudjelovanje na DevAreni 2014 moći ćete prijaviti od 12. rujna u 9:00 sati. Rezervirajte vrijeme, budite spremni i prijavite se što prije jer najbrže od vas očekuju brojne zanimljive nagrade za koje vrijedi pravilo PPPB (Prva Prijava Prva Bira)! Prethodno ćete dobiti novi newsletter s rasporedom predavanja i popisom nagrada.

Pratite nas putem Facebook i Twitter kanala te na vrijeme doznajte što vas očekuje na DevAreni 2014!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s